Masti de primavara pentru corp

Masti de primavara pentru corp

 

    Dupa ce zilele friguroase de iarna au trecut, punandu-si aprenta pe infatisarea noastra (si aici ma refer la par mat, ten obosit) trebuie sa luam ''taurul de coarne'' indreptand ce se poate si acordandu-ne mai multa atentie. Tot ce trebuie sa facem este sa ne preparam imediat o masca, tinand cont sa o aplicam doar pe pielea curatata in prealabil. Iar pentru ca succesul sa fie garantat, punem peste masca aplicata un tifon inmuiat in apa calduta ori o folie de plastic.

   

Masti de primavara pentru corp

    1. Masca pentru ten: oparim o mana de flori de nalba in 50 ml apa clocotita. Lasam amestecul la infuzat 10 minute apoi strecuram lichidul. Amestecam in el o lingurita de miere poliflora. Un tifon il inmuiem in amestecul obtinut si il amestecam pe fata 25-30 minute. Deasupra punem o folie de plastic (decupata deasupra nasului).
   
2. Masca pentru par: amestecati un galbenus de ou cu o lingura ulei de masline si o lingurita de suc de lamaie. Masca se aplica pe parul spalat si clatit iar deasupra se pune un prosop incalzit. Dupa ce masca a actionat 30 minute, se spala parul si se clateste.
   
3. Masca pentru decolteu: o alternativa rapida este de a folosi o crema universala pentru corp, aplicata pe decolteu in strat gros pe care sa o acoperiti ulterior cu o folie de plastic. Datorita caldurii, crema va actiona in profunzime.
   
4. Masca pentru picioare: ungeti-va picioarele cu o crema grasa, masati-o bine in piele, apoi infasurati strans talpile si gleznele intr-o folie de plastic. Asezati picioarele pe un scaun mai inalt sau pe o perna si lasati sa actioneze minim 30 minute.